مواد لازم برای روکش شکلاتی:
خامه صبحانه | ۱۵۰ گرم |
شکلات سکه ای | ۷۰ گرم |
گردو نگینی شده | ۱/۳ پیمانه |
مواد لازم
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | ۱/۳ پیمانه |
آرد | ۱.۵ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
رنده پوست پرتفال | ۱/۲ق چای خوری |
خامه قنادی و سس کارامل | برای فیلینگ |
طرز تهیه کیک مگنوم
۱مرحله اول: آماده سازی
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید را از هم جدا کنید. سفیده را به همراه نمک و شکر را با همزن برقی بزنید تا سفیده فرم بگیرد و کاملا فرم بگیرید به طوری که اگر ظرف را برعکس کنید از ظرف بیرون نریزید. زرده را به همراه وانیل و رنده پوست پرتقال هم بزنید تا کمی کرمی رنگ شود.
۲مرحله دوم: تهیه مایه کیک
آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. حالا روغن و شیر را به زرده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود و بعد سفیده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد مخلوط شود و در انتها مخلوط آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شود.
۳مرحله سوم: پخت کیک
برای پخت کیک باید داخل قالب را چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ زمان دهید تا کیک پخته شود و بعد از پخت کیک صبر کنید تا خنک شود و بعد کیک را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی توری قرار دهید تا خنک شود.
۴مرحله چهارم: پخت کیک مگنوم
خامه قنادی را فرم دهید و بین کیک قرار دهید و سس کاراملی را بریزید و کیک برش خورده دیگر را روی آن قرار دهید. برای روکش شکلاتی باید گردو ها را داخل سینی فر به مدت ۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه تست کنید و یا روی حرارت به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود. خامه را داخل قابلمه بریزید و زمانی که گرم شود شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود و گردو را اضافه کنید و هم بزنید و روی کیک بریزید و سرو کنید. نوش جان
هنوز دیدگاهی ارسال نشده، اولین دیدگاه را بنویسید